vineri, 29 iunie 2012

..."Doamne, atunci cand mi-a fost bine am stiut ca esti langa mine pentru ca in urma mea se vedeau doua randuri de pasi dar atunci cand mi-a fost mai greu m-ai abandonat, in urma mea ramanea un singur rand de pasi"...urma o tacere lunga aproape cat o vesnicie ...
 -ATUNCI CAND TI-A FOST USOR AM FOST LANGA TINE, INTRADEVAR DE ACEEA IN URMA TA SE VEDEAU DOUA SIRURI DE PASI, DAR ATUNCI CAND TI-A FOST GREU AI VAZUT UN SINGUR SIR DE PASI PENTRU CA TE LUASEM IN BRATE.

luni, 11 iunie 2012

...despre prostitutie... in general. Curva este cea persoana care are deficiente grave la capitolul loialitate, o putem gasi in multe domenii de activitate si in mod clar nu are doar o conotatie sexuala. Prostituatele  sunt de doua feluri :de lux si ieftine. Prostituatele ofera in general servicii cu tenta sexuala la un pret mic in cazul prostituatelor de lux si la un pret foarte mic in cazul celor ieftine. In cazul in care pretul nu mai este foarte mic sau mic, persoana care isi ofera serviciile devine "pretena" ,"iubita" sau in cel mai rau caz "barbat/femeie intrtinut/a". Noi in principiu nu avem o problema cu morala unor astfel de persoane ci cu pretul pretins, adica "daca o face , s-o faca pe bani multi". In acelasi fel se modifica si  modul in care judecam oamenii, daca e sarac si cauta-n gunoi...e boschetar dar daca e miliardar si cauta-n gunoi...e ecologist; daca e sarac si doarme-n parc...e aurolac, daca e bogat si doarme in parc...e boem.
      Aropos de alegeri, vad ca sunt blamati cei care accepta o galeata contra unui vot , sunt de acord sa- i explic prostului ca galeata e platita de el, la fel ca si masina din care a coborat politicianul care i-a dat-o dar asi vrea sa aud si niste catuse zdranganind la mainile celui care da galeata, e bine sa o condamnam pe prostituata dar daca ea e singura care plateste iar cel care e prins cu pantalonii in vine si cu ciucurelul p-afara, nu pateste nimic...parca nu mai e asa corect.  Acum sa nu se creada ca doar noi suntem ipocriti, ca sa dau un exemplu de la americani...ii dai unui politician $1000 si e mita, ii dai $ 100 000 000 si e lobby, pai e bine? nu e bine!

miercuri, 6 iunie 2012

...mie-mi plac arogantii, sau cel putin ii suport atunci cand se manifesta specific lor. Ma enerveaza insa atunci cand vad persoane care ar trebui sa multumeasca divinitatii ca pot mesteca guma fara ajutor extern (de proaste ce sunt), dar care sunt arogante pentru ca au reusit sa faca pipi din picioare sau sa spuna "merci" cu accent francez. In cazul in care te cheama (si esti) Bruce Lee sau Cristiano Ronaldo si esti si arogant ei bine tot inclinat in fata ta voi sta, dar daca esti Adrian Mutu si te dai vreun fotbalist sau esti "Moartea din Carpati" si te crezi un mare luptator...du-te-n ...maicuta ta! Am dat exemple de sportivi ca sa ma fac mai usor inteles dar de fapt pe mine ma enerveaza cei de linga mine ... portarul (bodyguardul) care daca pazeste o usa are senzatia ca e proprietarul sau cel putin asociatul proprietarului cladirii , asadar cine intra in cladire ii datoreaza enorm pentru aceasta favoare asa ca se subantelege faptul ca trebuie sa mearga cu capul plecat in fata lui. Enervant e si supervizorul care are in subordine 10-15 oameni si care se poarta cu tine de parca soarta generatiilor tale viitoare sta in mana lui pentru ca daca vrea el, te poate da afara oricand si doar mila lui aproape divina, face ca tu sa mai lucrezi sub indrumarea lui . Acum ceva vreme se spunea ca diferenta dintre un caporal si Dumnezeu este ca Dumnezeu stie ca nu e caporal.
     ps. in continuare nu reusesc sa postez si poze...ma voi revansa cand va merge netul in mod decent.

vineri, 1 iunie 2012

... am doua expresii care ma scot din minti: "intelegi ce zic ?" si "asta incerc sa-ti explic!" sigur, daca vrei sa-mi produci o comotie cerebrala poti sa le asociezi in " ...intelegi ce zic? deci eu asta incerc sa-ti explic!" Sa fim intelesi, daca tocmai mi-ai vorbit in araba crezand ca eu si inteleg aceasta limba ca doar lucrez in maroc, accept sa ma intrebi daca am inteles, dar daca spui o platitudine de genul "iarna nu-i ca vara" ca sa citez un presedinte, dupa care vrei sa te asiguri ca am inteles, ei bine atunci ma provoci sa te trimit in "nascatoarea ma-ti". Din pacate normele de convietuire sau lasitatea ma impiedica sa-i extrag cate un dinte, orcarei persoane care foloseste expresia "asta incerc sa-ti explic"doar pentru a se aseza pe o pozitie superioara data te puterea ei de a patrunde adevarurile mult prea subtile pentru penibilii ca mine. Asadar consider ca am anuntat public faptul ca pot fi scos din minti deci atentie la dinti!
     ps. am lasat-o mai usor cu pozele...nu merge netul asa ca nu le pot incarca!