duminică, 18 noiembrie 2012

... multa vreme am crezut ca cei care fac declaratii de dragoste pe facebook sunt cel putin manelisti pentru ca nu intelegam de ce trebuie sa spui tuturor ce simti sau crezi ca simti tu. Daca la prima tuta   domnisoara, pe care o cunosti mai aprofundat (fara legatura cu fundul) ii spui pe facebook cat de mult o iubesti, ce vei face in cazul celei de-a doua, a treia a trei sute sapte zeci si patra? Ideea mea despre declaratiile de dragoste era putin diferita si implica intimitatea si decenta. Recunosc insa ca sunt cel putin inadaptat dar ca am inteles rolul declaratiilor de dragoste, facute publice, esta acela de a pune presiune pe "indragostiti"; pai cum sa-i mai dai papucii lui Gigel daca toate pitipoancele prietenele tale stiu de pe net ca Gigel te "iubeste la disperare"? si ce daca Gigel te mai serveste cu cate o palma? asa-i in dragoste! se mai duce si pe la altele? ei lasa, ca doar nu i-o muta! tot acolo o gasesti. Asa ca " iubiti-va mult" si profund (din nou, fara legatura cu fundul!)

miercuri, 7 noiembrie 2012

...poftim? a castigat Obama? EXCELENT !!! cica America e tara in care democratia umbla de nebuna pe strada, peste tot, decat ca Obama a fost votat de mai putini oameni decat celalalt (la fel ca si in cazul lui Tufa) si totusi " s-a reales".Au republicanii gust de sange in gura ? pai au; am patit si noi acelasi lucru? pai am patit! (e drept, impotriva lu' "al nostru" votasera de vreo sase ori mai multi decat pentru) asa ca e bine si cu puterea poporului ( demokratia < demos – popor, kratos – putere) fara legatura cu televiziunea, partidul, elicopterul...poporului. Dragi politicieni americani, mai usor cu lectiile de democratie predate altora, parca mai consecventi erau comunistii care incercau (si reuseau) sa ne comvinga ca e bine cu lagarele de munca in care inevitabil mor multi oameni, dar macar ei faceau acelasi lucru si la ei acasa cu rezultate si mai "bune".

duminică, 4 noiembrie 2012

...tot aud cum ca "turcaletii" sau "arabetii" sunt nespalati ...asa o fi, insa de hamam sau baie turceasca, chiar si "buda " turceasca am auzit, poate sa-mi spuna si mie cineva, o referire (din folclorul romanesc sau international)  la o preocupare fata de igiena a romanilor? Asi vrea si eu sa am ceva argumente atunci cand sustin ca suntem mai cu mot, dar in minte am doar statistici care spun ca suntem pe ultimile locuri la consumul de sapun si pasta de dinti.