miercuri, 30 ianuarie 2013

...despre barbati in general, nu am nimic bun de zis. Aud tot timpul discutii intre fete din care invariabil rezulta ca barbatii sunt niste porci, obsedati sexual, nespalati, needucati, etc. Bineinteles, prin antiteza femeile sunt niste fiinte delicate, niste dive pe care n-ar trebui sa le atingi nici cu o floare...si totusi am si eu o intrebare: cum se asteapta o femeie sa fie alintata si sarutata atunci cand gurita ei miroase a sctumiera in care isi gasesc sfarsitul vreo 20 de tigari in fiecare zi?

marți, 29 ianuarie 2013

...din nou umblu cu capul gol...

marți, 22 ianuarie 2013

...dupa parerea mea, cei mai toleranti oameni de pe pamant sunt dealerii (initial am vrut sa scriu "dealerii din casino", dar am realizat ca si dealerii de droguri sunt foarte tolerenti). Un dealer te va primi la masa lui indiferent cat de prost, nespalat, needucat sau handicapat (in cel mai medical sens posibil) esti. Am avut la masa clienti care mai puteau respira doar cu ajutorul tuburilor de oxigen atasate de scaunele cu rotile, clienti care aveau boala Parkinson, clienti ce nu-si puteau indrepta sau indoii degetele, ca de ignoranti si nespalati nu mai zic, si totusi le-am luat banii fara nici o discriminare. Prostituatele si pestii lor, fac parte dintre cei mai fideli si dezirabili clienti, iar daca de maine s-ar instala o masa de poker in sala de reanimare a vreunui spital sau pe scarile catedralei, sigur ar aparea si doi dealeri cu zambetul pe buze, asteptand sa se umple cutia de tips (ciubuc).

miercuri, 9 ianuarie 2013

...inteleg ca a murit Sergiu Nicolaescu, se mai intampla... am auzit ca ar fi cerut sa fie incinerat si ca i sa respectat dorinta...si asta o inteleg, la cati oameni suntem pe pamant, mi se pare si o chestiune de simt practic sa ceri sa fi bagat intr-o urna. Ce nu inteleg este lipsa de imaginatie din partea unui regizor...pai daca stii ca mori si mai stii si ca faci parte dintr-un popor de manelisti, lasa dom'le o replica in marime naturala cu persoana ta defuncta sa poata si melteanul mioritic sa se "traga" in poza cu tine si sa le arate la mancatorii de seminte din fata blocului ce poze are el pe telefonul jmecher de 8 megapicseli cu husa adibas!!