sâmbătă, 16 februarie 2013

...NU MANCATI PORC...daca v-ati nascut acum 2000 de ani si inca nu aveti frigider, aragaz sau trichineloscop in tara voastra. Voi reveni cu amanunte!

vineri, 1 februarie 2013

...exista in mintea barbatilor ideea ca: "atunci cand voi fi din nou liber ( a se citi :" dupa ce divortez de naspeta asta de nevasta-mea care mi-a mancat zilele") voi avea valuri-valuri de femei la picioare, femei care nu pot da navala peste Adonisul de mine din cauza lu' expirata asta!" Desi nu sunt chiar cioplit  in marmura, am avut momente in viata ,viata de om insurat, ca inainte nici vorba, cand am primit oferte de "minute fierbinti" (nu spun "nopti fierbinti" ca nu e cazul, ma cunosc de ceva vreme) din partea unor domnite nu tocmai indezirabile, iar in acele momente aveam senzatia ca hoardele de femei pornite in cautarea mea au avut nesansa de a ma gasi cu verigheta pe deget, ca altfel...
    Stimati domni! nu va mai amagiti! nu avem nici o sansa in comparatie cu doamnele pe care noi le consideram distruse daca vom divorta. Faptul ca avem verigheta pe deget, reprezinta pentru o femeie, garantia ca nu vom incepe cu telefoanele-interogatoriu, de genul: "unde ai fost aseara? de ce nu mi-ai raspuns la telefon? cine e ala care te-a salutat acum 8 zile cand duceai gunoiul?" etc.
   Despre partea feminina a unui divort...intrun episod viitor.