duminică, 3 martie 2013

...episodul viitor (cum ar veni, cel de dupa cel anterior). Va spuneam ca n-avem nici o sansa in comparatie cu femeile? asa e. O femeie cu verigheta pe deget e mult mai putin predispusa la tavaleli in asternuturi straine datorita (sau " din cauza", depinde de punctul fiecaruia de vedere) lasitatii "tavalitorului", pe sistemul:" ce rost are sa-mi bag capul in lat, pentru pasarica altuia?".
    O alta cauza a relativei fidelitati a femeii maritate, este nevoia ei de siguranta, de predictibilitate. Exista femei care mananca bataie de fiecare data cand Steaua mananca bataie si asta doar pentru ca ele prefera o rutina familiara. Pai cum sa-si mai asume riscul unui divort cauzat de infidelitate, cand ea nu fuge nici cand pierde Steaua? Dar odata divortate, femeile sunt mult mai curtate decat barbatii divortati, pentru ca de obicei  dupa un divort, femeile nu au un standard foarte ridicat in privinta barbatilor, cel putin la inceput, si atunci tu ca barbat, te gandesti ca ai sanse crescute.
    Spre deosebire de barbati, care se duc sa-si insele nevestele in mod premeditat, femeile maritate inseala de multe ori in mod accidental(nu in sensul ca s-a impiedicat si a cazut in...), din cauza ca vor sa afle daca mai sunt atractive sau din orgoliu/razbunare.
    Vestea buna e ca femeile vor prefera in continuare siguranta ograzii, pentru ca in decursul evolutiei, femeile s-au adaptat sa aibe grija de zona periferica, iar barbatii vor fi in continuare in cautare de noi locuri de vanatoare, pentru ca asa e scris in codul lor genetic.
        In loc de concluzie, domnilor, daca aveti o nevasta, infranati-va pornirile de cuceritori de noi teritorii si nu va faceti iluzii ca v-ar fi mai bine divortati pentru ca:
       Femeie divortata= femeie mai indulgenta cu petitorii
       Barbat divortat= nu e "de casa"(betiv, curvar, ceva o avea ca nu degeaba l-a lasat aia)
              Nelamuriri, comentarii???